Det sier sportssjef Thomas Myhre, som så vidt har fått landet etter forrige ukes reise til Nord-Norge.

Reisen endte med et uavgjort-resultat (Senja-Moss 0-0) og seier (Fløya-Moss 2-5). I ettermiddag venter en lang bussreise.

- Det blir 8,5 timer med kjøring og vi ankommer Florø sent i kveld. Spillerne sover på hotell og vi spiller mot Florø i morgen klokken 16:30. Deretter drar vi direkte hjem til Moss igjen, forteller Myhre og presiserer:

- Helgens hjemmekamp har blitt flyttet fra lørdag til søndag klokken 18, slik at spillerne skal få restituert skikkelig.

Se tabellen og terminlisten her.

Mer å gå på

Når det gjelder det sportslige, har det variert litt så langt. Men én ting er i alle fall sikkert: Laget er utvilsomt på rett vei.

- Stemningen i gruppa er veldig god etter det vi leverte i sist kamp, men vi har fortsatt mye å gå på. Prosjektet er ferskt og det er en prosess som vi må jobbe gradvis med. Mot Florø i morgen og Bærum til søndag, håper vi at vi nærmer oss 90 minutter hvor det fungerer både defensivt og offensivt, sier han og legger til:

- Etter en dårlig start resultatmessig, fikk vi med oss 4 av 6 poeng fra nord. Det er godkjent. I morgen har vi selvsagt et mål om å få med poeng tilbake til Moss. Denne oppturen vil vi fortsette på, avrunder Thomas Myhre.

Når det gjelder skader, så er Leonard Getz og Jonathan Valberg fortsatt ute.

Kampen mellom Florø og Moss FK kan de se direkte hos Moss Avis. Link: https://www.direktesport.no/event/Uw3gtEEqonQeBnUvYueIjg