I likhet med seriestarten borte mot Alta for en uke siden, åpnet mossingene friskt hjemme mot Vålerenga II. Etter bare syv minutter sørget Sebastian Pedersen for jubel på tribunen da har satte inn 1-0.

Men de tilreisende svarte raskt. Seedy Jatta utlignet kun to minutter etter og lagene var dermed like langt. Deretter var det MFK sin tur. Emmanuel Troudart scoret på corner og sendte MFK i føringen igjen - og det etter bare 15 minutter spilt.

Men Vålerenga-rekruttene hadde mer på lager og svarte igjen. I det 37. minutt fikk de straffe og Sakarias Opsahl satte ballen i nettet. Samme mann fikk også muligheten fra krittmerket i det 40. minutt og ballen ble nok en gang satt i mål. Kampen var dermed snudd til 2-3, et resultat som sto seg til pause.

Etter hvilen var det de blåkledde som fikk en god start. 17 minutter ut i omgangen fikk de en ny straffe og Opsahl skjøt inn VIFs fjerde mål.

Rett før slutt satte de pungtum med sin femte scoring for dagen.

Se tabellen her.

Neste kamp for Moss Fotballklubb er borte mot Senja til onsdag.

Kampfakta

Moss FK             2
Vålerenga II      5

Pause: 2-3
Seriekamp, 2. divisjon
Melløs stadion

Mål:
1-0 Sebastian Pedersen (7)
1-1 Seedy Jatta (9)
2-1 Emmanuel Troudart (15)
2-2 Sakarias Opsahl (37) straffe
2-3 Sakarias Opsahl (40) straffe
2-4 Sakarias Opsahl (62) straffe
2-5  Jacob Eng (88)

Gult kort:
Magnus Riisnæs, Vålerenga II

Moss FKs lag:
Daniel Rojas, Uno Pedersen, Emmanuel Troudart, Stian Andersen, Willy Sanneh, Thomas Klaussen, Thomas Klemetsen Jakobsen, Mikkel Aarstrand (Besan Kadri i 45 min.), Endreas Tesfai (Josias Furaha i 20 min.), Aleksander Andresen (Adonai Kidane i 20 min.) og Sebastian Pedersen (Oliver Midtgård i 20 min.)