Det nærmer seg sesongstart og entusiasmen på Melløs er stor. Ekstra gøy er det at flere lokale bedrifter har kommet inn som sponsorer de siste ukene, og blant dem er Moss Avis.

- Dialogen med klubben har vært positiv og jeg synes det er hyggelig at vi har kommet til enighet, sier ansvarlig redaktør i lokalavisen, Pål Enghaug.

- Vi har hatt et samarbeid med klubben helt siden den ble stiftet. Det er mange gode tradisjoner i fotballen og vi er opptatt av at de skal fortsette arbeidet med å skape miljø rundt klubben, fortsetter Enghaug.

Moss Avis-redaktøren kjenner idretten i byen godt og håper på mange hyggelige oppturer de kommende årene. Da er det spesielt viktig at man får støtte i en veldig spesiell tid.

- De siste 18 månedene har vært krevende for alle idrettslag og frivillige foreninger som følge av pandemien. Da er det viktig å bidra, avrunder Enghaug, som ser fram til seriestart på Melløs.

Første seriekamp er som kjent borte mot Alta 19. juni, før MFK tar imot Vålerenga II uken etter. Se hele terminlisten her.