Toyota Moss ved Terje Sunvoll har i mange år vært aktiv bidragsyter og sponsor i klubben. I årene som har gått har Terje og hans team tatt en aktiv rolle i aktiviteter i klubbens regi, dette har gitt de muligheten til å bli kjent med sponsorer og andre som er glade i klubben. Terje er ikke det minste i tvil om at dette har gitt noe tilbake til de som sponsor i form av nye Toyotaer på veien.  

 - Det handler om å bidra både når det er gode og dårlige tider, og akkurat nå er kanskje tiden for å vise nettopp det, sier Terje.Vi har vært med klubben i mange år og ser helt klart verdien av å bidra som sponsor, det er viktig for klubben men ikke minst har det vært viktig for oss som bedrift.

- Vi har valgt å ta plass i nettverket, bidra på arrangementer og benyttte de mulighetene det gir. Vi vet med sikkerhet at dette har gitt noe tilbake og derfor er det bare en glede å øke bidraget for året. Vi gleder oss til det blir aktivitet på Melløs og at vi kan treffes på arenaen igjen, avslutter den alltid positive Terje.

Styreleder Geir Hagnes kunne ikke vært mer enig:  

– Det er jo dit vi vil og det er målet. Du skal få noe igjen for å bidra til klubben og være en del av nettverket. At sponsorer som Terje benytter nettverket aktivt viser at vi oppnår det vi ønsker. Vi retter en stor takk til Terje og hans team for at de er med oss i år igjen!