Det sier den blide mossingen, som onsdag hadde med seg økonomisjef Anne Grøndahl opp på Melløs for å underskrive kontrakten med Moss Fotballklubb.

Der var også MFK-leder Geir Hagnes som stolt tok med CAS-duoen rundt på en omvisning i den nye MFK-Brakka.

- Jeg har ikke vært på en eneste mossekamp de siste årene, men nå skal jeg tilbake hit. Det er moro å se hva klubben har fått til, sier Iversen med et smil.

Hårete mål

CAS (Computer Accessories Scandinavia) leverer produkter og tjenester innen kontor, IT og AV til bedrifter og det offentlige. Dette er en stødig mossebedrift som er i god vekst.

- Ja, vi øker hele tiden og søker faktisk etter flere folk. Vi er heldige som er i denne bransjen under pandemien, forteller Iversen.

I liket med MFK, består CAS også av offensive og ambisiøse personer. Store ambisjoner er noe som Anne Grøndahl har sans for.

- At Moss Fotballklubb allerede nå sier at de vil være med i toppen, synes jeg er moro. Det er viktig å ha hårte mål, smiler Grøndahl.

Sistnevnte er for øvrig mor til artisten Ruben Grøndahl Utaker som i 2016 produserte en ny versjon av «Kællane fra Moss». Sanget har blitt spilt på samtlige hjemmekamper siden den gang.

Takknemlig leder

Under møtet ble det naturlig nok mye fotballprat og Geir Hagnes synes det er hyggelig at klubbens arbeid blir lagt merke til uttad.

- Vi har jo gjort en opprydning og vi føler at vi er på riktig vei. Vi er helt avhengige av sponsorer, kommunen og alle MFK-patrioter. Vi ligger godt an i prosessen med sponsorer og gleder oss til spennende uker fremover, forteller lederen avslutningsvis.