Det sier en av MFKs materialforvaltere, Jon Larsen, som mildt sagt har blitt satt på noen prøver i livet. I løpet av de ni siste årene har han vært inn og ut av sykehus og sykehjem, hvor det også har blitt lange opphold.

- Etter trafikkulykken i 2012 har jeg hatt flere uhell med stolen. Sist jeg veltet var i oktober og jeg har siden den tid jobbet for å komme meg tilbake igjen, forteller Larsen under samtalen på Per Gynt sykehjem.

Han er ved godt mot, selv om ulykkene og pandemien reduserer mulighetene i hverdagen.

- Heldigvis har jeg dyktige folk rundt meg og mange venner og familie som stiller opp. Lars Smith (materialforvalter-kollega) har vært eksepsjonell hele veien, tilføyer han.

MFK betyr mye

Selv om mulighetene fra sykesengen er litt begrenset, er det ingen tvil om at Larsen får holdt hodet i gang. Han bistår med kunnskap over telefon og forbereder sesongen på beste vis - selv om det er litt uvisst når alt starter opp igjen.

- Målet er å være klar til seriestart. Fotballen betyr veldig mye for meg og jeg gleder meg til å se alle de flotte folkene på Melløs igjen, sier han og legger til:

- Jeg har ikke vært i det nye, flotte klubbhuset ennå. Det ser jeg virkelig fram til å besøke!

Mangler en brikke

Lars Smith trenger man snart ikke å presentere i MFK-sammenheng. Han har, i likhet med Larsen, jobbet frivillig i lang tid for Moss Fotballklubb.

Smith legger ikke skjul på at han savner sin gode kamerat på Melløs, og gleder seg til at de blir fulltallig igjen.

- For oss er det godt å ha MFK og vi har det mye gøy i matrixteamet vårt. I disse koronatider så må jeg også si tusen takk for en utrolig innsats fra Jan Fredrik, Stian, Felipe og Bulent som har gjort en utrolig bra jobb for matrixteamet. Nå mangler vi bare Jon, sier Smith og fortsetter:

- Vi gjør oss klare for en spennende fotballsesong og håper selvfølgelig at vi skal være med å kjempe i toppen av tabellen i 2. divisjon, avslutter Smith, mens Jon Larsen nikker bekreftende ved siden av.