Metra Næringsmegling har vært en viktig bidragsyter for MFK i flere år og det er flott at den lokale bedriften nå velger å være med videre.

- Vi synes det er veldig hyggelig å bidra i Moss FK, spesielt fordi dette er et idrettstilbud som er viktig å ha for barn og unge i området, forteller Slangsvold, som selv har fulgt klubbet fra nært hold i nesten hele sitt liv:

- Om jeg er MFK-supporter? Jeg har vært her siden jeg kunne krabbe og jeg har stor tro på det som skjer i klubben. De må fortsette å ta ett skritt om gangen og bygge stein for stein. Men jeg ser ingen grunn til at Moss Fotballklubb ikke skal kunne være et eliteserielag en gang i fremtiden, fortsetter mossepatrioten.

Takknemlig MFK-leder

Styreleder Geir Hagnes var naturligvis storfornøyd da sponsoravtalen ble forlenget mandag formiddag. Han håper at dette er starten på en flott sesong på Melløs - både på det sportslige plan og i forbindelse med nettverksbygging.

- Det er supert å ha med Metra videre. Vår ambisjon er å fortsette arbeidet med å bygge klubben og styrke sponsornettverket vårt ytterligere. Vi jobber med spennende B2B-planer for året, smiler lederen.