I et møte med Sarpsborg 08 høsten 2020 opplyste daglig leder Espen Engebretsen og IT og mediasjef Roar Johansen at Sarpsborg 08 skulle skifte ut deler av sitt LED-reklameanlegg.
 

Mandag 11.januar var det flere fra klubben og andre aktører, som tok turen til Sarpsborg for å hente LED-reklameanlegget.

Matrixteamet og A-lagsspillere var der for å demontere og pakke ned anlegget.
Styremedlem og sponsor Rune Jørgensen stiller opp med gratis transport av de 42 transportkassene på ca fem tonn.Når det ble snakk om lagerplass kom det inn et nytt bekjentskap for Moss FK. Ragde Eiendom stiller opp med gratis lagringsplass frem til sesongstart. 

- Vi synes det er hyggelig å kunne bidra, sier Kristian Skogsrud hos Ragde Eiendom.

En stor takk til begge disse aktørene! 

- Vi har hatt en god dialog med Moss kommune fra november 2020 om tillatelse til å installere anlegget på Melløs, men har ikke fått endelig godkjenning enda.
Vi tar med andre ord en liten risiko, men regner med at dette faller på plass til slutt, sier styreleder Geir Hagnes.

På mange måter er det god timing i og med at ståtribunen er planlagt revet og ny skal settes opp før sesongstart. Moss FK vil måtte betale for ekstra utgifter som oppstår ifm.installasjonen.

Klubben håper å få dekket dette via en partner/sponsor og/eller søke om tilskudd fra en stiftelse. Uansett, disse utgiftene skal Moss FK greie å dekke.

- Jeg synes dette er et utmerket eksempel på hvordan samarbeid og nettverk skal fungere. I disse bærekraft-tider gjenbruker vi et anlegg fra storebror S08, vi får med oss partnere til å realisere prosjektet og klubbens egne frivillige og ansatte stiller opp. De gjør en stor jobb ifm demontering, pakking og flytting.

Sist men ikke minst er det en oppgradering som alle brukere av Melløs stadion kan benytte for å skaffe seg kjærkomne inntekter.

- Da gjenstår bare siste etappe med godkjenning fra Moss kommune, noe jeg krysser fingrene for at kommer på plass i god tid før seriestart 2021, avslutter styreleder Geir Hagnes.