- Styret har vært tydelig på at det må kuttes og at det er svært usannsynlig at jeg får tilbake 100% stilling til neste år. Jeg har en kone og et nyfødt barn å forsørge, så jeg har akseptert en stilling i Stabæk Fotball fra og med januar 2021, sier Kristoffer Kolsrud.

Det har vært to innholdsrike år og det er leit å ikke kunne fortsette dette prosjektet som vi har startet. Det er et stort potensiale i Moss som by og fotballklubb. Jeg har vært stolt hver dag jeg har kommet på jobb, og gitt 100% for å gjøre MFK bedre.

Jeg vil takke spillerne, de frivillige og spesielt matrix-teamet for en utrolig lærerik og interessant periode i livet mitt. En spesiell takk må rettes til Mario Jovic som ga meg sjansen, og som jobber 18 timer i døgnet for å gjøre MFK bedre.

Året i år gikk ikke som forventet og vi som klubb må, og har tatt lærdom av det, men likevel har det vært mange høydepunkter.

Første seier i fjor borte mot Levanger og selvfølgelig seieren mot FFK. Som sagt er det et stort potensiale i klubben og det blir viktigere å stå sammen og få maks energi i ønsket retning! Jeg vil alltid ha en spesiell plass i hjertet for Moss FK og byen.

- Takk for meg og lykke til videre, avslutter Kristoffer.

 

- Moss FK tar oppsigelsen til Kristoffer til etterretning. Kristoffer har vært med oss i to år. Det siste året har vært vanskelig med hensyn til at han har vært permittert/delvis permittert store deler av året, med bakgrunn i corona-situasjonen og klubbens økonomi. Vi kunne på nåværende tidspunkt ikke garantere han når vi kunne avslutte den nåværende 50% permitteringen, sier styreleder Geir Hagnes.

I sin tid i Moss FK har Kristoffer spesielt bidratt med sin svært gode kompetanse innenfor analysearbeid,  i tillegg til de vanlige oppgavene i tilknytning til hans rolle som assisterende A-lags trener. Han har også hatt ansvaret for bylaget.

- Vi er glade på Kristoffers vegne at han nå har fått stilling i Stabæk Fotball og ønsker han lykke til i den nye rollen, avslutter Hagnes.