Magnus Johansen – FFK – Født 2001

Magnus er en offensiv venstreback, som har gode tekniske ferdigheter, bra spilleforståelse og stort engasjement og treningsiver.

Eirik Vestby – FFK - Født 2000

Eirik er kvikk kantspiller som er god 1v1 og press-spillet har hatt 1 års erfaring fra å være i A-lagstroppen til FFK. 

Oliver Midtgård – Sarpsborg 08 – 2001

Oliver er en høyreist spiss som har flere sesonger i 3.divisjon, Interkrets A og erfaring fra å trene med A-laget til S08. Han er sterk og god feilvendt, men samtidig bevegelig og god i press-spillet.

Hasan Jahic – Sarpsborg 08 – 2001

Hasan har i likhet med Midtgård erfaring fra i 3.divisjon, Interkrets A og erfaring fra å trene med A-laget til S08. Han er en stor og sterk midtstopper som også er rolig med ball i beina. 

Uno Kristian Pedersen - Mjøndalen- 2000

Uno er i likhet med Johansen en offensiv venstreback. Han har en profesjonell innstilling, gode tekniske ferdigheter og gode valg. Han har flere års erfaring fra seniorfotball med Mjøndalen 2 og som en del av treningsgruppa til A-laget. Han har i tillegg vært en del av et meget godt Mjøndalen juniorlag. 

Erick Sagbakken - Mjøndalen- 2000

Erick er en høyreback med stor hurtighet og kraft som har spilt 2 kamper for U18-landslaget og hele 71 kamper for Mjøndalen 2. I likhet med Uno har Erick også erfaring fra et godt Juniorlag i Mjøndalen og erfaring fra treningsgruppa til A-laget. En kuriositet er at han har en egen fanpage på Facebook.

Vi takker Sarpsborg 08, FFK og Mjøndalen for godt samarbeid!

I tillegg er det også noen spennende juniorspillere fra vårt gode interkretslag som har trent med A-laget, som kan få sjansen mot Vålerenga 2 mandag 2.november kl. 19.00.

Ønsker du å se kampen på Melløs, må du registrere deg. Det gjør du her

Det er også mulig å registrere seg ved inngangen til stadion på kampdagen ved å scanne en QR-kode. Denne vil være tilgjengelig ved inngangen til hovedtribuen og ståtribunen. Det som er viktig er at man er registrert når man går inn på Melløs. Dette på grunn av smittesporing.

Det blir altså IKKE lister man må krysses av på for å komme inn på kampen.

Billetten kjøpes i Vipps og må fremvises ved inngangen. Det vil være ordinære billettpriser.

Velkommen til kamp på Melløs!