MFK spilte 4-2-3-1 og stilte med Andreas Wasenius i mål, bakre 4’er med Markus Kristiansen (debutant fra eget jr lag) på venstreback, Rene Elshaug og Aleksander Bjørnvåg som midtstoppere og Christoffer Guttulsrød på høyreback.
Sentralt på midten spilte Håkon Kolsvik og Besian Kadri, på venstrekant spilte Fredrik Wasenius, høyrekant Mikkel Aarstrand og Thomas Klaussen på offensiv midtbane bak Thomas Jakobsen.
Det var med andre ord en meget ung start 11’er, hvor det var 4 juniorspillere på benken i tillegg til Henrik Stokkebø, Christoffer Skårn og Abdul Abdulkadir.
 
MFK stilte uten fire spillere fra de 11 som startet mot Fløya siste seriekamp; Anders Gundersen
(står annenhver kamp), Saadiq Elmi (tilbake til Grorud etter lån), Shadi Ali (til Skeid) og Øystein Vestvatn (til Skeid).
 
Kampen starter jevnt, men Kjelsås tar over initiativet og Håkon Kolsvik er uheldig når han scorer selvmål etter et innlegg etter 4 minutter. MFK har noen gode muligheter spesielt fra høyresiden, men Kjelsås kontrer og scorer på nytt etter 14 minutter når MFK gjør en feil i frispillingen, og det står 2-0 til pause.
 
2.omgangen er jevn, men etter 65 minutter blir to MFK-spillere dratt altfor enkelt av på venstresiden og høyrebacken til Kjelsås setter ballen i det lengste hjørnet via hanskene til Andreas Wasenius. MFK fortsetter å stå på, men gjør mange bytter slik at de mister rytmen i angrepsspillet og skaper mindre utover i omgangen. Etter 79 minutter gjør MFK nok en personlig feil i frispillingen, og Kjelsås kan enkelt sette inn 4-0 som blir sluttresultatet.
 
Foto: Lasse Aarstrand