Moss FK trenger å oppdatere sin sportsplan. Det er derfor med stor glede og entusiasme at vi kan annonsere at vi har fått med oss Bjørn Tore Karlsen på laget. Han vil lede en prosjektgruppe som har fått et vidt mandat fra klubben. Mandatet omfatter både utvikling av sportsplanen, involvering av alle trenere og spillerutviklere i klubben samt forslag til implementering og oppfølging. Målsettingen er at planen skal være «banket» innen utgangen av året.

Bjørn Tore Karlsen skal også være med oss på andre områder i klubben. Han vil få oppgaver tilknyttet trenerutvikling i Yngres, noe som er svært viktig i arbeidet med utviklingen av egne trenere og spillere. Denne rollen vil også være viktig med tanke på implementeringen av sportsplanen.

Bjørn Tore Karlsen har lang fartstid i Østfold fotballen med forskjellige roller i blant annet Moss FK, Sarpsborg 08, FFK, Kvik Halden og Råde IL, så det er en meget erfaren og kunnskapsrik medspiller som nå er tilbake i klubben.

Bjørn Tore Karlsen sier at han er glad for å være tilbake som en del av Moss FK og ser frem til å ta fatt på de spennende og viktige oppgavene for klubbens fremtidige sportslige retning og satsning.