Moss Fotballklubb tar nå i bruk den NIF godkjente nettsideløsningen Klubbnettside, laget og driftet av selskapet Bonefish AS. En av hovedgrunnene for valget var at Klubbnettside først og fremst er laget for å kunne både leses og administreres fra mobil. Dette gjør vedlikeholdet av klubbens nettside mye enklere enn tidligere. 

Markedsansvarlig, Heidi Stensvoll er svært fornøyd med den nye løsningen som klubben nå kan ta i bruk.

- Vi trengte en ny nettside hvor vi kan presentere alt det klubben har å by på. Den nye siden er oversiktelig, og ikke minst enkel å bruke i hverdagen. Samarbeidet med Ove Hellevang og Bonefish har vært inspirerende og nå gleder vi oss til å vise frem det ferdige produktet. Vi takker for et godt samarbeid!

- Dette er en av flere svært positive ting som skjer i Moss FK nå i høst. Dette vil bidra til at hele spekteret av klubbens aktiviteter blir mer synlig for alle som bryr seg om Moss FK, sier styrelder Geir Hagnes.

- Det har aldri vært enklere å vise HELE klubben. Jeg gleder meg til å se hva dere får til sammen, sier produktansvarlig i Klubbnettside, Ove Hellevang.

Vi håper medlemmer, supportere, støtteapparat og ildsjeler finner nye mossfk.no nyttig og inspirerende. Du kan legge nye mossfk.no som snarvei på mobil-hjemskjermen. Les hvordan.