Nicklas ble nylig omtalt i et portrettintervju i Moss Avis, hvor han fortalte om sin aktive hverdag. Nicklas er autist, men har dagene fylt opp med en rekke aktiviteter og hobbyer – blant annet Moss Fotballklubb som han følger nøye med på.


– Det hender jeg ser MFK spille på Melløs, ellers leser jeg om dem i avisa. Taper MFK, satser jeg bare på at de vinner neste gang, fortalte han i portrettintervjuet med Moss Avis.

Etter å ha lest saken i lokalavisen, mente vi i Moss Fotballklubb at det var på sin plass å invitere Nicklas til Melløs og overraske ham med et par supportereffekter og to gratisbilletter til lørdagens hjemmekamp.

Herlig opplevelse

Onsdag formiddag hadde hovedtrener Marijo Jovic og markedsansvarlig Heidi Stensvoll gleden av å ta ham imot. Nicklas fikk først en splitter ny MFK-drakt og et nytt skjerf, før Marijo Jovic tok ham med inn i A-lagsgarderoben. Der likte Nicklas seg rimelig godt. Han satte seg ned og fortalte om sine forventninger til lørdagens hjemmekamp mot Eidsvold TF.

– Jeg tror det blir en 3-0-seier, sa han optimistisk.

– Jeg skal komme på kampen sammen med tvillingbroren min, og da skal jeg også kose meg med en Cola med sukker. Den nye drakta skal jeg også prøve å ha på meg. Dette blir kult, fortsatte han.

Feiring med laget

Hovedtrener Marijo Jovic trakk på smilebåndet da forventningen om en 3-0-seier ble nevnt. Det er en drøm han virkelig håper å innfri.

– Det er så hyggelig at Nicklas følger oss så tett. Vi trenger all støtte vi kan få – spesielt når vi taper kamper. Jeg håper virkelig at Nicklas får rett og at vi vinner 3-0. Da håper jeg også at han vil komme ned i garderoben og feire med oss etter kampen, sa Jovic og rettet blikket mot Nicklas.

Den invitasjonen trengte den ivrige MFK-patrioten kort betenkningstid på:

– Jeg kommer! Og da skal jeg ha på meg capsen min. Da skal vi feire sammen, sa han anslutningsvis.

 

Tekst og foto: Joakim Bekkåsen