Yngres avdeling ønsker nye trenere

– De aller fleste lagene starter opp forberedelsene foran 2007-sesongen i disse dager. Vi har økt pågang av spillere i alle aldere, og søker derfor trenere og ledere på flere forskjellige nivåer i klubben vår, sier sportslig leder og trenerkoordinator Lars Norsted i yngres avdeling.

– Vi kan bruke både erfarne trenerkrefter eller spillere som kanskje kan tenke seg å trappe ned sin egen karriere til fordel for trenergjerningen. Alder spiller ikke så veldig stor rolle og du behøver ikke ha vært tilknyttet MFK fra før. Kanskje har en og annen foresatt med barn i klubben en trenerspire i magen også, sier Norsted.

Å skolere trenere og sørge for å bygge slagkraftige lederteam på hvert årskull er en prioritert oppgave i Moss Fotballkubb de nærmeste årene. I disse dager er flere av klubbens trenere på kurs i regi av Mike Speight i samarbeid med Sprint.

– Disse er allerede påtenkt oppgaver på forskjellige lag. Vi ser at det likevel ikke holder, og søker nå aktivt etter personer som kan gjøre en jobb i yngres avdeling. Vi kan friste med mange iverige fotballspillere, et godt miljø blant de voksne og god oppbakking fra klubbens side, sier Norsted.

Interessert? Ta kontakt med Lars Norsted 90018314 eller leder i yngres, Frode Andresen 90079567.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design