– Visjonen lever videre

I min siste leder skrev jeg om at visjonen til MFK er å skape entusiasme og stolthet i regionen. Har vi klart å skape dette siden sist?


Ser vi på det sportslige først må jeg si at kampene mot Alta og Hønefoss var mine høydepunkt der vi viste at vi kan spille god fotball og skape stor stemning. Et bevis på at vi får det til i Moss, at vi kan hevde oss blant de beste. Yngres fortsetter den gode jobben og igjen blir unge lovende MFK spillere tatt ut på aldersbestemte landslag. Noe vi alle kan være stolt av. Det gror godt i de yngres rekker. Et resultat av mange timer som legges ned av foreldre, trenere og spillerne helt fra de første spark på ballen.


De andre prosessene i klubben preges av et stort engasjement, entusiasme og sterke følelser for klubb og historie. Mange ønsker å bidra til at MFK skal komme seg ut av den vanskelige situasjonen vi er i nå. Bidra til at vi kan starte med blanke ark på veien mot «Talentenes Teater», der alle involverte i og rundt klubben jobber for at talentene skal vokse og utvikle seg under de beste rammebetingelser.


Vi kan med hånden på hjertet være stolte av den oppofrelsen som legges ned av ansatte og frivillige som jobber hardt med å få driften til å gå rundt, alle de som legger ned utallige timer på å holde talentutviklingen i gang, våre trofaste sponsorer / samarbeidspartnere, våre supportere, våre kreditorer samt de som har vist et stort engasjement og tegnet seg for aksjer.


Visjonen lever videre og det gjør også vår målsetting om å fortsette å jobbe for de store øyeblikk. La oss alle bidra til at kampen i dag føles som 2000 mot 11.Jan Andre Solvang
Styreleder
jan.andre.solvang@mossfk.no