– Vise tydelighet og tro

– Vise tydelighet og tro

Søndag kommer Stabæks rekrutter til Melløs. Her er hovedtrener Nesselquist sine tanker om oppgjøret.

Når en seriøs prestasjonsgruppe ikke får ut de prestasjonene man ønsker og dermed taper fotballkamper skaper det en frustrerende følelse. For spillere, trenere og ledere. For supportere, sponsorer, samarbeidspartnere og alle frivillige i klubben. Rett og slett for alle som bryr seg om MFK. Men er det én ting vi er sikre på, så er det at frustrasjon ikke er en følelse som skaper utvikling og fremgang. Så frustrasjonen må vi raskt legge bak oss.

Hovedtrener Ole Martin Nesselquist (foto: Moss FK)

 

Vi må se fremover. Se fremover på alle de morsomme kampene som er igjen. Nils Arne Eggen sa at den viktigste kampen er den du ikke har spilt. Og som i så mye annet har han helt rett. Akkurat nå i skrivende stund er hjemmekampen mot Stabæk 2 på søndag årets desidert viktigste kamp. Ikke fordi vi MÅ vinne, ikke fordi vi IKKE kan tape, ikke fordi vi har to tap på rad. Men fordi vi ønsker å være gode, vi ønsker å prestere. Og for å prestere må man være 100% tilstede, man må være motivert og dedikert til oppgaven som ligger foran oss. Og da må vi kun tenke på oppgaven vi skal ut å gjennomføre mot Stabæk 2, nemlig spille en fotballkamp. Og det er jo det beste vi vet!

Når man taper kamper blir tankesett og metodikken vår utfordret. Mange stiller spørsmålstegn ved det vi gjør, og det er fort gjort at vi også stiller spørsmålstegn ved det vi gjør. Vi må vise tydelighet og tro på det vi gjør nå. Vi rykket opp i fjor fordi vi var dyktige til å tenke på utvikling og prestasjon. Vi har vunnet kamper i år fordi vi har hatt det samme fokus. Og vi kommer til å prestere godt igjen fordi vi holder på vårt fokus, og fordi vi fortsetter å jobbe med vårt.

Det å ha supportere i medgang er fantastisk. Noen å feire sammen med, noen å dele gledene med. Det å se at vi greier å skape glede er en fantastisk følelse. Men det å ha supportere når man taper kamper er faktisk et privilegium. Et privilegium ikke mange i 2. divisjon har. Men vi har det. Og det betyr mye for oss. Vi har rettet fokus fremover, og skal spille kamp på søndag. Da skal vi gjøre alt vi kan for å prestere godt og for å bli bedre. Har du rettet fokus fremover? Kommer du på Melløs for å hjelpe oss å bli bedre, og for å hjelpe oss å prestere? Når vi (deg og oss) står sammen med de samme målene og det samme fokus, og vi sammen presterer godt, kommer resultater som en konsekvens.

Sees på søndag?

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen,

Ole Martin