– Vise hvem vi er

Lørdagens fadese mot Kvik Halden er lagt bak oss, og vi har fått snakket godt om hva som skjedde der. Nå handler alt om å vise hvem vi er mot Drøbak/Frogn på lørdag.

Sesongen nærmer seg slutten, og vi har mange gode kamper bak oss. Men de viktigste kampene er de du ikke har spilt, som Nils Arne Eggen sa. Og årets viktigste kamp per nå, ja det er lørdagens oppgjør på Seiersten Stadion.

Vi møter ett lag som må vinne med tanke på å holde plassen. Og en slik situasjon skaper ofte mye energi, så vi må være klare. Vi må være like energiske, og like tilstede som det DFI vil være. Kampen vil ikke bli avgjort på best teknikk; den vil bli avgjort på energi, tilstedeværelse og duellkraft.

Nå må vi brette opp ermene, og vise hva vi er laget av. Nå må vi vise at vi kan svare igjen. For etter hvert tap i år har det gått utover neste motstander. Og det skal det gjøre nå også. Vi må svare, vi må revansjere oss. Det er på lørdag det gjelder!

Vi håper mossingene tilgir oss for Kvik-kampen, og allikevel kjører 20 minutter til Drøbak. For det er en av de tingene som virkelig gir oss energi; Å se tribuner med mossinger i gult og sort.

Sees i Drøbak!

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin