– Vinnerviljen avgjør!

Tekst: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

– Skeid har fysiske sterke spillere, og banen er i tillegg dårlig i følge ryktene? Dårlig utgangspunkt for fintspillende mossinger?
– Banen er vel ikke noe spesielt dårlig, men den er tung og humpete. Skeid har kniven på strupen og de vil derfor kjempe med nebb og klør i denne kampen. De har også fått tilbake noen spillere etter skade som er fysisk sterke. Det blir sikkert en kamp der vinnerviljen vil bli veldig avgjørende, samtidig som vi må være veldig konsentrerte i duellene som måtte oppstå.

– Skal vi satse på kontringer og ligge kompakte i denne kampen, også, Tørum?
– Ja vi bør være gode på kontringer og angrep. Skeid kommer til å stresse oss høyt opp på banen, og vi bør som vanlig være veldig kompakte som vi har vært i flere kamper tidligere i denne sesongen.

– Kan det bli snakk om forandringer på startelleveren?
– Det trenger ikke å bli det samme som mot Kongsvinger. Jeg har hatt noen tanker om det de siste dagene, men det er fortsatt litt tidlig for meg å ta ut startelleveren allerede nå. Jeg bestemmer meg nok for det enten fredag eller senest lørdag.

– Skal vi gå for å sikre oss 1 poeng eller går vi for full pott?
– Vi går for å vinne og ta full pott i denne kampen som i alle andre kamper, men først og fremst må vi sikre oss kvalikplassen.

– Det er veldig stort engasjement og stor interesse for denne kampen. 16 busser er allerede klare for å frakte elleville mossinger til denne forhåpentligvis siste bortekampen i Adeccoligaen 2005. Kommentar til det?
– Dette er veldig positivt og helt utrolig av mossingene som her viser sin glød og interesse for Moss Fotballklubb. De fleste på tribunene vil jo heie på Moss, det vil bety veldig mye for oss.


– At vi er i flertall vil selvfølgelig prege kampen fra tribunen også. Vi forbereder oss som vanlig vi, som vi gjør til alle kamper. Men dette vil bli en veldig trivelig søndagskveld hvis vi skulle vinne denne kampen. Det kan jeg love her og nå,
avslutter trener Knut Tørum.