Vil ha Erlandsen!

Møtet ble ledet av Knut Hovland og Trond Andersen.

Styreleder Thomas Thorkildsen og sportslig leder Fredrik Scheinert oppsummerte sesongen. Etter en meget svak vårsesong, har resultatene i høst vært meget gode. A-laget har sikret seg fornyet kontrakt i Oddsenligaen, og juniorlaget vant KM-sluttspillet og er klare for interkretsserien. Også rekruttlaget har oppnådd gode resultater siste del av sesongen.

Vil ha Erlandsen og spanjolene med videre

Erlandsen og de to spanjolene , Jorge Rodriguez og Marcos Gondra Krug, har hatt stor suksess i høst, og klubben ønsker å ha dem med videre – innenfor klubbens økonomiske rammer.

Trenerkabalen blir trolig ikke klar før Tippeligaen og eventuelt Allsvenskan er ferdigspilt. På spillersiden ses det på internasjonale løsninger dersom det er økonomisk mulig.

Satser på opptrykk for rekruttlaget

Målsettingen for A-laget neste sesong er ikke helt klar ennå. Imidlertid satses det på å sikre rekruttlaget opprykk til 4. divisjon. Laget skal toppes, blant annet med de beste juniorspillerne.

Om profil og omdømme

«Hvordan kan Moss FKs status og resultater påvirke byens profil og omdømme, og hvordan kan byens profil og omdømme påvirke Moss FKs status og resultater?» Dette var utgangspunktet for de inviterte bidragsyterne Terje Pettersen, Harry Hansen og Øivind T. Hansen. 

– Å bli et topplag er et byanliggende, uttalte Hansen, spillerutvikler og trener for G15-landslaget. Og nevnte samarbeid mellom klubbene i Moss som viktig. Hansen (LO) snakket om MFK som merkevare, mens byplanlegger Pettersen ønsket en bredere forankring mot næringslivet.

Rett etter jobb-møtene arrangeres  i samarbeid med MFK Eldres og Kråkevingen.

(Tekst: Rolf Kristensen/Foto: Jelka Palmer)