Vil finne tilbake til vinnerformelen

 Kaptein Fabien Vidalon
    
– Hva mener du er det største problemet til MFK for tiden? Måltørke?
– Vi hadde veldig uflaks i dag. Vi spilte jo til tider veldig bra i perioder, men skapte for lite sjanser mot et kompakt hjemmelag. Hønefoss-keeperen spilte en veldig bra kamp og skal ha all æren for det. Han reddet faktisk poengene for sitt eget lag med solide prestasjoner mellom stengene. Men selvfølgelig er dette et veldig surt tap for oss når vi i tillegg hadde flere sjanser enn HBK, som kun hadde to sjanser å vise til. Vi klarte oss greit defensivt, men vi sliter mer foran mål.

Fabien lover tre poeng og mange scoringer fra de gule og sorte den 16.mai:
– Vi får bare bite tennene sammen og jobbe knallhardt videre fremover. Da vil resultatene til slutt komme. Det er jeg overbevist om, sier franske Vidalon som også lover mange scoringer fra kællane på fotballens festdag den 16. mai når Nybergsund gjester Melløs.

    Kenneth Kvalheim

– Du brant en stor sjanse rett før pausen?
– Det var en bra målsjanse som jeg burde fått inn mellom stengene. Utrolig kjipt at den ikke gikk inn. Men keeperen til Hønefoss var god og stengte buret for oss i dag.

– Hønefoss-keeper Thomas Solvoll holdt jo laget sitt inne i kampen med sine mange redninger. Ble dere tatt litt på senga av Hønefoss?
– Det er ikke mye tvil om det, men vi gjennomfører en grei bortekamp. Hønefoss er et veldig vanskelig lag å spille mot på bortebane. Et typisk 4-4-2 lag som klinker langt. Men vi skaper sjanser, og de hadde dessverre tur i dag og scorte på en av sine få sjanser. Det klarte ikke vi å gjøre. Vi sliter samtidig med å komme til de store sjansene, men det er bare å kjøre hardt på fremover så kommer det mange scoringer fra meg og andre etterhvert.

– Nå får dere jo en uke spillefri uten kamp. Hvordan ser du på det?
– Kanskje nettopp det vil gjøre susen for oss slik at det snur i positiv retning for MFK. Vi får heller kline til for fullt i cup-kampen og neste seriekamp den 16. mai, avslutter en ikke helt fornøyd Kvalheim.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design