Vil du være med å realisere klubbhusdrømmen?

Vil du være med å realisere klubbhusdrømmen?

Moss FK er svært nære å få på plass et eget klubbhus på Melløs. Enata Eiendom har som kjent gitt bort sitt tidligere visningshus gratis til klubben og nå er det en krevende prosess med å flytte selve bygget som blant annet gjenstår. I den forbindelse er det behov for økonomisk hjelp.

Nå frir pådriver Siv Holder til fotballglade mossinger i håp om at man sammen skal klare å finansiere det hele.

– Vi skal ha full åpenhet i prosessen, både når det gjelder utgifter og inntekter. Budsjettet viser at dette koster mye penger, selv om vi har vært så heldige å få huset gratis av Enata. Vi har allerede bidragsytere som har gjort at en del av postene som står i regnskapet allerede går i null, men vi trenger penger for å få realisert dette, forteller Siv Holder håpefullt.

Det er dermed opprettet et eget konto- og Vipps-nummer under MFK Care, og alle pengene som kommer inn er øremerket klubbhuset. Kontonummeret er 1080.39.23588 og Vipps-nummeret er 502182.

– Hvert eneste bidrag er velkommen. Dette betyr så enormt mye for klubbfølelsen og stoltheten. Her kan vi samle barna og eldres avdeling, slik at alle får et sted å være. I tillegg blir det inntektsgivende for klubben i framtiden, for vi kan jo leie ut det store møterommet vi får, forteller hun med et smil.

Mange frivillige har for øvrig tatt i et tak for å klargjøre huset for flytting denne uken. Det er Holder utrolig takknemlig for.

– Jeg tar av meg hatten for eldres avdeling og andre bidragsytere som har jobbet her denne uken. De har rett og slett gjort et enormt stykke arbeid, jubler hun avslutningsvis.

Det store målet er å starte flyttingen av det nye klubbhuset allerede til mandag. Vel å merke hvis alt går som planlagt i helgen.

SNART FLYTTING: Det tidligere visningshuset i Vingparken ser ut til å bli Moss FKs nye klubbhus.
Representanter fra eldres avdeling i MFK har virkelig stått på denne uken.

 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design