Viktig seier – ny kontrakt sikret !

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)
Foto: Alvin Holm(alvin@mossfk.no)

Fabien Vidalon gjorde alt godt igjen da han satte pannebrasken på ballen og ga Moss 3-1. Jonas Krogstad hadde headet inn 2-1 i forveien på et vakkert frispark fra Tommy Edvardsen, og rettet opp inntrykket som hadde festet seg. MS var nemlig på full fart inn i kampen når Moss tok ledelsen. Moss er nå på mer sikker grunn og kan senke skuldrene mot topplagene de tre siste kampene.

Moss styrte veldig mye i kampen, men MS hang godt med. Oslo-laget består av en rekke ballsikre spillere og var ikke svakere enn Moss på midten. Mo var ikke i slag, og touchen satt ikke i dag. En litt frustrert Steffen Nystrøm manglet scoring i dag, og mye skyldtes for sene avleveringer og hans egen plassering. Steffen lå altfor dypt til å få utnyttet sitt potensiale.

MS produserte lite selv, og bare sleiver fra mosseforsvaret skapte de helt store sjansene. Vi synes Husøy spilte seg opp, og løp mye gjennom kampen. Edvardsen var frisk i bena og Krogstad vant 9 av 10 hodedueller. En fantastisk spenst!

Moss vinner på en middelmådig dag mot en svakere motstander. Slurv i pasningsspillet hindrer Moss i å knuse MS med store sifre. Jon André Fredriksen er alltid farlig med ballen i beina mot mål, så også i dag. Øyeblikket var da han alene med keeper skrur ballen over den to meter høye keeperen. Ballen går i tverrligger og ut!

Moss er nå på det meste sikret ny kontrakt i Adeccoligaen. Og det skulle bare mangle. Moss kan nå konsentrere seg om å lage krøll for topplagene de neste ukene…