Viktig poeng hentet hjem

Av: Eystein Simonsen(eystein@mossfk.no)

Poenget er viktig å ta med seg i en bølgedal for kællane. Poenget er viktig for moralen. Og poenget er viktig for å befeste stillingen på plassen under de beste. Det betyr mer penger inn i klubben å lande på 4. eller 5. plass, enn å sige ned i de middelmådiges rekker. Det vet vi fra i fjor. Neste søndag kommer Molde til Melløs og skal nok få merke at kællane ikke gjentar fadesen laget hadde mot Tromsdalen. I dag scoret til og med en spiss! Vi aner fremgang fra forrige match.

Her er et kort resymé fra kampen i kveld:

1.omg:
Moss har åpnet bra på Haugesund stadion. Ingen mål etter de første fem minuttene. Haugesund har også sine sjanser. Tor Erik Moen fyrer av skudd som det gis retur på og FKH går opp i ledelse 1-0 etter 22 minutter. Så er det Moss sin tur. Christian Michelsen utligner til 1-1 i det 29. minutt på et skudd fra 10 meter.FKH går opp i ny ledelse minutter før pause.

2.omg:

Moss utligner igjen! Kjempeinnlegg fra Edvardsen lander på hodet til Steffen Nystrøm og 2-2. Moss er i siget. Moss er faligere en FKH i annen omgang, men brenner dessverre de fleste store sjansene. Moss har vært best etter pause. Det ender 2-2 i Haugesund.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design