– Viktig med kontinuitet

Christian Sukke (24) er fra Spydberg og i 2016 kom han tilbake til Moss FK etter å ha vært litt rundt omkring og spilt for Sarpsborg 08, Sogndal og Ull/Kisa. Nå har målvakten, som til nå har spilt 42 kamper for a-laget til Moss FK, signert for to nye år med de gule og sorte. Dette sier trener Ole Martin Nesselquist om re-signeringen.

– Sukke har referanser fra toppnivå. Han var en viktig bidragsyter til opprykket i fjor. Nå håper vi han kan ta nye steg og videreutvikle seg i MFK, sier Nesselquist.

Den andre spilleren som i dag skrev under en ny avtale er Rene Elshaug (30). Den anvendelige spilleren hadde en god sesong i fjor og nå er han altså klar for sin fjerde sesong i MFK-drakta. På sine 96 kamper for a-laget står han notert med 14 scoringer (kilde: fotball.no). Fjorårets visekaptein har signert en ettårskontrakt. Dette sier Nesselquist om at Elshaug har puttet penn på papir, for å si det litt norsk-engelsk.

– Rene har vært en viktig spiller for MFK i flere år, i fjor også. Vi er veldig glade for at han spiller for MFK også i 2018, sier Nesselquist.

Både Elshaug og Sukke bidrar til kontinuitet på a-laget.

– Begge to er viktige både på og utenfor banen. Vi er glade for at vi kan holde kontinuitet både i garderoben og på treningsfeltet, avslutter Nesselquist.


Christian Sukke


Rene Elshaug