Videre i NM


KAMPFAKTA

Norgesmesterskapet 2010/1. runde

Grei – MFK: 1-2 (1-2)


Målscorere og assist:
0-1: Hasan Øzbal (Sondre Aasen)
0-2: Christian Orheim (Oskar Hansen)
1-2: Ukjent


Laget:
Ole Martin Johnsen, Jørn Listerud(K), Christian Orheim, Magnus Andersen(60), Simen Lunde(30), Preben Andersen(45), Sondre Aasen(65), Thomas Gjestrumsbakken, Oskar Hansen, Hasan Øzbal, Tommy Larsen.


Innbyttere:
Jonas Grønstad, Jesper Andersen(40), Hc Hansen(10), Hamad Naseem, Fredrik Tonholt(15), Didrik Sundling(20), Christoffer Moe(35).


1 omg:
Her setter vi press fra starten av, og vi er farlig frempå flere ganger. Grei slår tidlig langt på noen raske spisser, men de situasjonene tar vi oss greit av. Vi scorer 2 ganger uten at det blir tellende. Vi blir feilaktig avblåst for offside 2 ganger. Så får vi en scoring fra Hasan etter retur fra et skudd fra Sondre. Veldig fin forsering fra Sondre som avslutter med skudd. Veldig bra Sondre, dette har vi stresset mye på. Så får vi en ny scoring fra Christian etter en perfekt slått dødball fra Oskar. Etter dette for Grei en redusering på et frispark.


2 omg:
Grei fortsetter med å slå tidlig langt uten at det blir noe særlig farlig. Det de skaper mest på er noen dødballer. Vi har også noen store sjanser i denne omgangen. Vi får også et mål annulert her etter at Didrik blir vinket av for offside. Denne er nok en mer riktig avgjørelse. Vi legger ned en kjempeinnsats i denne kampen og det er meget bra gutter. Denne innstillingen må vi ha i alle kamper. Det er også bedring i det offensive spillet, men vi må bli flinkere til å bruke begge sider i angrep. Det som var trist i dag er at HC etter å vært borte med en skade i noen uker kommer inn og får et brudd i håndleddet. Det er selvsagt bittert HC, men det er mange kamper igjen av sesongen.


Neste kamp for oss er førstkommende tirsdag. Da kommer Lørenskog på besøk på kunstgresset. Kampstart klokken 1900.


Sportslig hilsen
Håkon, Truls og Anders.