– Vi vil være med på reisen videre!

– Vi vil være med på reisen videre!

Tirsdag ettermiddag kom gladnyheten om at Støtvig Hotel blir med videre som sponsor i Moss Fotballklubb. – Det jobbes godt i MFK, så 2019 tror jeg blir et kjempebra år!

Det sier event- og konferansjesjef ved Støtvig Hotel, Nicolai Olsen. Han gleder seg enormt til årets sesong og spesielt til de herlige lokaloppgjørene hvor Moss FK, Fredrikstad og Kvik Halden møtes.

– Det blir nok et aktivt år, ja. For oss er det også viktig å støtte opp om lokalidretten, slik som vi gjorde i fjor. Vi ser at MFK betyr mye for byen og sponsorene, og vi vil være med på reisen videre. Klubbens sponsorer får jo også vist seg fram på mange forskjellige plattformer, sier Olsen med et smil.

Et sted for alle

Støtvig Hotel har hatt en eventyrlig reise fram til i dag. De har vunnet flere priser og ypper seg nå helt i norgestoppen. Det er Olsen naturligvis svært glad for og understreker at hotellet er for alle, uansett om man ønsker å ha et eget selskap, en avslappende par-tur eller et opplegg for bedriften.

– Støtvig Hotel er for allmennheten. Privatpersoner er hjertelig velkommen til en overnatting, eller for eksempel et måltid i restauranten. Selv om hotellet ikke ser så stort ut utenfra, er det stort inne. Nærmere Oslofjorden kommer man jo heller ikke. Får vi lov til å kalle oss for Rygges stolthet? sier han og ler.

Ønsker du å lese mer om Støtvig Hotel kan du gjøre det her.