– Vi var overlegne Pors!

Tekst/Foto: Alvin Holm(alvin@mossfk.no)

Geir Bakke likte seg tydelig på mandag.

Hvordan var det å debutere som hovedtrener på hjemmebane og attpåtil sikre seg en solid 4-0 seier i tillegg?
– Det var gøy det, bra med entusiasme, og liv og røre her i dag. Og at vi gjør en såpass god kamp fra vår side. Jeg tror ihvertfall at de som var her i dag kommer tilbake senere.

– Jeg føler at vi leverte varene som kanskje publikummet vårt forventet i og med at vi har satt listen høyt, og at vi klarer å gjøre det på hjemmebane på en såpass humpete bane. Når det i tillegg var så spillemessig bra i perioder, er det jo selvfølgelig kjempegøy.

Hvordan vil du oppsummere første omgang?
– Vi fikk god uttelling på mulighetene våre, vi setter sjansene som vi sleit med mot Kongsvinger. I dag gikk de i mål, vi spilte på oss selvtilitt og klarte å produsere mye. Det kommer mye folk i perioder, og de hadde problemer med å forholde seg til oss der i visse perioder. Da ender det jo fort med mål også.

Hva med andre omgang?
– Den blir litt mer kontrollerende på en måte. Gutta jobber steinhardt i hvert ledd. Samtidig tar de vare på hverandre, med små avstander å forholde seg til, og det gir ikke Pors mye å gå på. Vi skaper i tillegg en god del sjanser, og vi kunne fort ha scoret to til tre mål i andre omgangen også

Mossekaptein Christian Michelsen var ikke mindre tilfreds etter kampen.

Dette var veldig gøy. Vi tråkket til fra start, vant dueller og scorte mål, noe som er kjempestas.

Dere sprudlet jo skikkelig der ute i dag?
– Vi har ambisjoner om å være med i toppen i år, og etter den starten som vi fikk forrige helg mot Kongsvinger. Da vi ikke fikk betalt for den innsatsen vi la ned sammen og følte oss litt snytt da vi dro hjem med tap. Derfor har vi jobbet knallhardt denne uken. I dag ville vi rett og slett vinne denne kampen! Og når vi vil vinne og går på banen alle mann, samtidig med at vi yter maks, er det vanskelig å slå oss.

Hvordan var det å være tilbake på Melløs for å spille seriekamp igjen?
– Det er herlig å være tilbake på Melløs, og nå gleder vi oss til alle hjemmekampene fremover. Og andre kamper. Det er godt å være i gang med sesongen!

Hva med en kjapp oppsummering av kampen?
– Vi bestemmer oss fra starten av at vi skal stå høyt og presse dem, og stresse dem hele tiden. Altså ikke gi noe gratis til Pors spillerne. Det føler jeg at vi lykkes hundre prosent med. Vi presser Pors tilbake på banen, og vi får endel sjanser etterhvert som vi setter i mål. Jeg mener at vi er overlegne i første omgang, og kontrollerende i andre omgang, avslutter kapteinen.