– Vi vant på en dårlig dag!

Angrepsspilleren Thomas Klaussen er nå oppe i totalt 8 seriemål for Moss FK, og holder stand som klubbens toppscorer etter 19. serierunder i årets Adeccoliga. Her er hans egne kommentarer etter kampen mot Alta: 

– Dagens seier brakte oss et stort steg videre. Men vi er fortsatt ikke på trygg grunn med tanke på å beholde plassen i Adeccoligaen. Men det var helt klart en veldig viktig seier for oss. Vi får et lite pusterom med tanke på lagene bak oss på tabellen, men framover må vi jobbe litt mer avslappet og samlet som lag.

– I første omgang tør vi ikke helt å slippe oss løs, og vi slår mye langt og upresist. Begge stopperne til Alta var gode i lufta, og jeg løp veldig mye i mellom siden jeg ikke fikk så mange baller å jobbe med.

– Men det ble heldigvis bedring i andre omgang hvor vi hadde litt bedre kontroll på ballen i laget. Vi velger litt mer fornuftige løsninger i forhold til i første omgang. Det er ingen god kamp fra vår side, men vi vinner tross alt på en dårlig dag. Og det er jo bra at vi sikret oss tre poeng og samtidig holder nullen bakover. Og jeg synes at vi gjør en god jobb med å hindre de store Alta-spillerne i hodeduellene på de mange dødballene som de fikk mot oss.


                       Her har Thomas Klaussen nettopp sendt MFK opp i 1-0 mot Alta


Føler du at vi vant fortjent?

– Det er litt vanskelig å si etter en første omgangen som ikke var så bra. Men ut fra  prestasjonene våre i andre omgang så synes jeg alt i alt at vi vant fortjent. Jeg synes at vi kommer oss veldig, og jeg ser frem til en spennende høst med MFK.

– Vi jobbet hardt i 90. minutter, men litt mer ro i rekkene må til framover. Defensivt er vi solide, mens det offensive fortsatt må jobbes med. Det er godt å vite at vi kan bli bedre på det meste, runder Thomas Klaussen av.


                    Thomas med sin spesielle feiring med et hallingkast på cornerflagget