– Vi spiller smart og er mer kompakte enn på lenge!

– Det ble en jevnspilt kamp mellom to angrepsvillige lag, men som også hadde to gode keepere i hver sin ende av banen som holdt burene stengt. Hvordan vil du oppsummere første omgangen?
– Det ble en jevn omgang hvor vi spiller smartere og er mer kompakte enn på lenge. I tillegg så gjør vår svenske keeperveteran Bengt Andersson redninger på et meget høyt nivå. Dette lover godt for fremtiden og i resten av serien, mener Johannessen.

– Hva med andre omgangen som fort kunne endt med scoring og seier til Moss. Dere hadde betydelig bedre kontroll på Start i denne kampen enn det dere hadde i cupkampen. Hva slags justeringer ble gjort forut denne kampen?
– Vi var med fra første spark på ballen i dag. Dessuten så startet vi kampen på samme måte som vi avsluttet cupkampen mot Start på onsdag. Det var en spennende andre omgang som fort kunne gått begge veier. Men scoringene venter vi med til lørdag da Odd Grenland gjester Melløs «Fort», sier han spøkefullt.

– Hva betyr denne kampen satt opp mot den viktige TV-sendte kampen hjemme mot Odd Grenland på lørdag?
– Vi er klart fornøyde med gjennomføringen av kampen og tar med oss en god porsjon selvtillit på veien mot en TV-sendt kamp som vi alle på laget gleder oss enormt mye til, avslutter Bjørnar som sitter på spillerbussen på vei hjem til Moss.


 Visekaptein-Bjørnar Johannessen snapper her ballen fra Fredrik Strømstad i
cupkampen mot nettopp Start på Melløs stadion.

Arkivfoto: Alvin Holm