– Vi søker en kvalitetskeeper

Med 20 kamper igjen å spille tar Moss Fotballklubb ingen sjanser. Det skal hentes inn ny keeper, og det fra øverste hylle. Hvor høyt man kan gå, avhenger av tilgjengelighet på keepere og økonomi, forteller Henæs til mossfk.no.


– Vi krisemaksimerer ikke, siden vi vet Andreas Eikum faktisk kan stå for oss. Men det er ikke optimalt siden han går rundt med brukket finger og skal opereres, mener Henæs, og tar oppgaven alvorlig ved å sikre seg ny sisteskanse av god kvalitet resten av sesongen.


Arnold Origi er operert og ligger på sykehus, og trenger hvile i 5-6 uker med påfølgende 5-6 uker opptrening, sies det fra Kenya. Dermed kan det gå over tre måneder før Arnold er klar for Adeccoligaen igjen, tror Ole Henæs.


– Siden vi har 20 kamper igjen å spille er det viktig å få på plass en keeper relativt raskt, men vi vil ikke forhaste oss heller, påpeker Henæs. Det er ikke aktuelt å hente ny målvakt fra nivået under Adeccoligaen, avslutter han, men vil ikke røpe navn eller klubber på nåværende tidspunkt.


Moss må søke forbundet om dispensasjon fra overgangsvinduet om klubben skal få på plass ny keeper før dette åpner. Det regner Henæs vil gå i orden omstendighetene tatt i betraktning.