– Vi skal vinne i kveld!

Lyn-kampen forrige fredag er analysert i MFK-leiren, og hovedtrener Knut Torbjørn Eggen peker på flere forhold som skal forbedres mot Skeid i kveld.

– Mot Lyn ble det i forsvar for stor avstand fra midtbanen og bakover til forsvarsleddet, og samtidig for stor avstand midtbanespillerne imellom. Dette er noe vi må rette på, ellers vil vi bli straffet for dette mot bedre motstandere.
Vi har terpet på gjennombruddshissighet i det siste. Med Kjell sentralt på midten er vi flinke til å se i fjernrommet. Kjell er spesielt god å ha på midten når vi styrer spillet. Sånn sett begynner også sammensetningen på midtbanen å bli klar.

Betyr det at du ser på Kjell primært som midtbanespiller?

Ja, jeg gjør forsåvidt det, selv om han også kan spille spiss. Vi skal også huske på at vi har Magnus Amundsen i bakhånd. Magnus startet 4-5 kamper i fjor, og fortsetter han den fine utviklingen sin, antar jeg at han vil spille en 10-12 kamper denne sesongen.
Forøvrig har vi med et meget spennende talent i David Kase på benken i kveld. Han er en typisk målscorer, har vist seg frem på trening, og kommer til å få sjansen som midtspiss i løpet av kampen.
Vi må skape flere målsjanser enn det vi gjorde mot Lyn, og sjansene må omsettes i mål. Nå var ikke oppladningen til Simen Brenne den beste sist, med reise ned fra Trondheim på kampdagen. Nå er han kommet en dag før, så forberedelsene er blitt litt bedre.

Vi bør føre kampen mot Skeid og vinne den, avslutter Knut Torbjørn Eggen.