– Vi skal være et bedre fotballag i oktober

Endelig skal vi i gang igjen med kamper, etter en velfortjent ferie. En god vårsesong er ferdigspilt, og den er nå historie. Det eneste vi tar med oss videre er 30 poeng, og troen på at måten vi jobber på er bra. Hva gjør at vi har hatt en så god vårsesong?

Først og fremst mener vi at det handler om gruppa; mentalitet, samhold og profesjonalitet. Vi har jobbet siden i fjor høst med å skape en kultur hvor fokuset er å bli bedre hver eneste dag. Mange begynner sikkert å bli lei av at jeg prater om nettopp dette; men vi er soleklare på at fokuset må ligge der.

Hver eneste dag skal vi komme på trening for å bli bedre. Og for å bli bedre må man skape gode prestasjoner, egentlig maksprestasjoner. Man blir ikke raskere av Ã¥ jogge, skal man bli raskere må man sprenge hurtighetsgrensen sin. Og det samme gjelder som fotballspiller og som fotballag, skal man bli bedre må man sprenge sin egen prestasjonsgrense.

Når vi har dette som mål gjennom høstsesongen også vil vi bli bedre. Vi vil utvikle spillet vårt videre, og vi vil hver eneste uke bli noen prosent bedre som individer og som lag. Innimellom vil ikke prestasjonene vise den fremgangen vi ønsker, men over tid gjør den det. Vi skal være et bedre fotballag i oktober enn vi er per dags dato, akkurat som vi er et mye bedre fotballag nå enn vi var i april.

Foreløpig har starten vært veldig bra etter ferien. Gode resultater på tester, og veldig fine fotballøkter. Inn mot Holmen-kampen fokuserer vi på det samme; skap gode prestasjoner! Da skal vi være et bedre fotballag enn Holmen.

Det er mye man kan huske fra vårsesongen, men noe av det vi i klubben har lagt mest merke til er den fantastiske støtten fra tribunen – både hjemme og borte. Vi skal gjøre alt vi kan for å bli bedre gjennom høsten, og det hadde vært utrolig artig om supportere og tilskuere kan gjøre det samme! Allerede nå holder våre supportere og tilskuere mye høyere nivå enn Norsk Tipping-ligaen, men kan alle få med seg en venn til på kamp? Kan vi heie enda mer? Da kommer vi til å strekke oss enda lenger også.

Sees på Melløs!

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin