– Vi ønsker å underholde

«Borte bra, men hjemme best» er vel et utsagn de fleste kjenner til. Dessverre har det for vår del den siste måneden vært noe motsatt.

Vi har vært veldig gode i en omgang mot Ørn Horten, og gjennomført to veldig solide kamper mot DFI og Ullern.

På hjemmebane har vi dessverre ikke vært like gode den siste tiden. Det må vi gjøre noe med nå. Oppsal, et godt lag som har hatt en god sesong, kommer på besøk. Oppsal slo oss i sommerens kamp i Oslo, og vi ønsker å revansjere det tapet!

Vi må ta med oss intensiteten i spillet vårt fra Ullern-kampen. Vi må presse ballfører, rett og slett løpe mer og raskere enn motstanderen.

Og vi må spille på få touch, og søke spillere fremover i banen. Vi ønsker å underholde igjen på hjemmebane. Det er alltid ønsket vårt, men vi har ikke lykkes de siste hjemmekampene. Vi skal gjøre alt vi kan for å lykkes nå. Og som alltid; det handler kun om oss selv.

Det begynner å dra seg til, og sesongen kan snart avgjøres. Allerede førstkommende helg vil det bli spennende, og vi håper mossingene gjør som tidligere i år; møter opp på Melløs og støtter oss.

Mange sier at vi har hatt en god sesong, supporterne har hatt en minst like god sesong. La oss avslutte sesongen sammen på en god måte.

La hjertet slå…

Med sportslig hilsen
Ole Martin