– Vi må vise oss fra vår beste side

Kaptein Fabien Vidalon 
Hva kan vi forvente oss av dere angående seriepremieren på søndag?
– Vi skal prøve å ta tre poeng for å få en god start på sesongen. Første seriekampen er alltid veldig spesiell siden begge lag vil vise seg frem på sitt aller beste med en gang I og med at Sandnes/Ulf er et nyopprykket lag, så vil de sikkert yte oss god motstand. Men la det ikke være noe tvil om at vi vil gjøre alt for å vise oss frem fra vår beste side i åpningskampen. Vi skal gjøre en god kamp for vårt publikum. Ikke bare i denne kampen, men i samtlige kamper denne sesongen.

Hva med ditt eget temperament? Har du tenkt på hvordan du skal unngå for mange kort denne sesongen?
– Ja, jeg skal prøve så godt jeg kan å holde temperamentet mitt i sjakk. Men som jeg har sagt mange ganger før til flere. Det er min måte å være på. Jeg trenger faktisk å være litt sint, noe som er viktig for meg når det gjelder å dirigere gutta på laget slik at vi gjør vårt beste. Alle vet jo hvordan jeg kan være, forteller en smilende kaptein Fabien Vidalon til mossfk.no

Martin Thømt Jensen
Hva slags tanker har du gjort deg angående alvoret som braker løs søndag?
– Dette er en kamp vi har gledet oss veldig til under hele oppkjøringen. Og dette er en kamp vi skal ha tre poeng i. Vi møter et sultent og tent nyopprykket lag som sikkert vil vise seg frem på sitt beste foran sine egne tilskuere i sin første kamp i Adeccoligaen. De vil sikkert spille med hjertet utenpå drakten, for å si det sånn. Vi må derfor være på vårt aller beste for å ta tre poeng der. Det vil sikkert bli en veldig vanskelig bortekamp. Baneforholdene er nok ikke det aller beste på denne tiden av året heller. Men dette er en oppgave som vi gleder oss veldig til, og forhåpentligvis tar vi med oss tre poeng hjem til Moss.

Er det noen spillere på det laget vi bør være ekstra oppmerksomme på?
– Nei, i grunnen ikke. De har fått hentet en del gode spillere. Mener det er en der som kjenner litt til. Men vi må aldri gå rundt og frykte motstanderen våre.  Da vinner vi i hvert fall ikke kamper, avslutter Martin Thømt Jensen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design