– Vi må utnytte deres svakheter!

Hva vet vi egentlig om de gule-sorte fra Bodø, Joakim?

– Glimt er veldig gode og tydelige på stilen i sin 4-3-3-formasjon. De har fått en veldig god start i serien så langt hvor de slipper inn veldig lite mål og scorer mye mål selv. Men samtidig er det fullt mulig for oss å sikre oss alle tre poengene.

– Det blir en tøff og spennende oppgave for vår del, og vi skal love Glimt kamp fra første minutt vi, legger han til.

Kjenner vi til noen svakhetstegn hos nordlendingene?

– Vi har sett dem på video, og vi vet hva slags svakheter de innehar for øyeblikket. Men det vil jeg ikke dele med deg nå, smiler Joakim lurt. Forståelig nok!

MFK har en tendens til å heve seg betraktelig i TV-kamper, hva tenker du om det?

– Det tror jeg er en tilfeldighet – vi ønsker jo selvsagt å være gode hele tiden. At vi treffer godt prestasjonsmessig på TV-kampene er kun et pluss for oss.

– Når det er TV-kamp så blir det jo selvsagt en spesiell atmosfære og en annen ramme rundt kampen enn det vanligvis er. Det er rett og slett mer oppmerksomhet og trøkk, men det er nettopp det spillerne selv liker. Gutta får et ekstra kick i sånne kamper, rett og slett et løft. Men vi er jo selvfølgelig gira på å vise frem vårt aller beste.

Vi gleder oss til kamp og ønsker samtidig Bodø Glimt velkommen til Melløs stadion, runder trener Joakim Klæboe av til slutt.