– Vi må ta kommandoen tidlig

Her ser dere også helt fersk foto av en imponerende grønn og flott hovedgressmatte som faktisk ble tatt nå i formiddag. Banen vil forhåpentligvis kunne tilby til en underholdende fotballkamp for både spillere og tilskuerne på tribunen.


                            Sånn ser hovedmatta på Melløs stadion ut i dag, lørdag 12 april-08

Geir Bakke vet at forventningspresset er relativt større enn før, siden målsetningen til klubben er å være helt i toppen denne sesongen. Nå møter lager hans Hødd. Et lag som ligger foran Moss på tabellen etter seriepremieren.


– Hva slags tanker har du gjort deg angående sesongens første hjemmekamp mot enda et nyopprykket lag. Ser du for deg en vanskelig kamp?

–  Det som vi vet er at de har et robust lag for tiden, de er kompakte og spiller en klassisk 4-4-2 formasjon hvor de har robuste folk i leddet fremme. De slår mye langt, setter også opp mye dødballer samt at morgendagens motstander jobber steinhardt. Hødd er også et ærgjerrig lag, noe som de beviste mot FK Sarpsborg Sparta forrige helg som gikk på en smell mot nettopp Hødd. Dette vitner om at Hødd har et bra lag på gang. Vi vet selv sånn noenlunde om hva vi møter i morgen på hjemmebane, og hva de kommer med av spillere. Men da er det opp til oss å prøve å ta kommandoen på vår eget «fort» ved å få frem det aller beste i oss alle sammen. Jeg tenker spesiellt på det med å få ballen til å gå fort i spillet, men også at vær og baneforholdene tilsier at det skal være mulig å få til. Vi må også være dyktige individuelt og som lag ute på banen i fellesskap så fort dommeren blåser i gang kampen.  

– Men hvordan bør gutta opptre i morgen med tanke på innsatsen og prestasjonene de hadde under bortekampen mot Ulf/Sandnes?

– Vi bør slippe løs mer løpskraft innad i laget, og være friskere i duellspillet vårt. Nå møter vi et veldig robust og sterkt lag sånn fysisk sett, så lærkula må vi få stor fart på så ofte som mulig. Gutta må være flinke til å vende spillet både ofte, mye og fort i større grad. Det er samtidig viktig at vi kommer godt rundt på kantene helst med mange avslutninger og selvfølgelig gode og presise innlegg, og at vi må sørge for at vi har nok folk foran målet når ballen er der, forklarer en spent og smilende Geir Bakke.