– Vi må mobilisere!

Moss FK skal i morgen ta fatt på sesongens siste bortekamp mot Nybergsund Trysil. Vi har dessverre ikke noe god bortestatistikk denne sesongen. Sist vi vant på fremmed gress var 9. august mot Alta. Derfor er denne kampen meget viktig med tanke på å sikre plassen i Adeccoligaen. I siste serierunde møter vi Bryne som er ett av tre lag som per i dag ligger et fattig poeng bak oss på tabellen.

mossfk.no slo av en liten prat med hovedtrener Per Morten Haugen i forkant av søndagens oppgjør. Han hadde følgende kommentarer å dele med oss:

Er det gjort noen spesielle endringer i en eventuell slagplan for å gå seierende ut av denne kampen?

– Nei, ikke noe spesiellt. Men vi vurderer jo hele tiden formasjonsendringer – noe som avhenger av vår vurdering av motstanderen, sier han. Men det er ikke å legge skjul på at vi er i en situasjon hvor vi er avhengig av poeng. Ingen ting hadde vært bedre med å sikre plassen med seier i denne kampen før Bryne kommer på besøk neste søndag.

– Det som er viktig er å motivere og mobilisere gutta godt nok, samt å treffe godt nok med de elleve spillerne som får tillit fra start. Jeg tar det for gitt at samtlige gir jernet og presterer opp mot sitt beste for at vi skal få avslutte sesongen på best mulig måte, avslutter Per Morten Haugen.