– Vi må kombinere godspillet!

– Vi har bevist i enkelte kamper i år at vi kan spille underholdende og morsom angrepsfotball, sier Johnsen og refererer til Lillestrøm-, Rosenborg- og Brannkampen.

Mot Bryne i går var det ikke mye angrepsspill å glede seg over fra mossingene. Kjell Olofssons skudd i tverrliggeren var omtrent det eneste av offensive lyspunkt.

– Bryne hadde ikke stort mer å by på enn oss, uten at det skal være noen forklaring på det. Men vi møtte et hjemmelag som la seg bakpå i en 4-5-1 formasjon. Vi hadde ballen mye i laget, men vi slurvet for mye i pasningsspillet vårt, analyserer assistent-treneren i Moss FK.

– Ett poeng holder ikke!

Moss har fire uavgjorte og en seier på de første ni kampene i årets Eliteserie. I øyeblikket ligger Moss på kvalifiseringsplass. Neste oppgave er Start på Melløs til søndag, og da det bli seier.

– Det er tre poeng som gjelder mot Start. Vi er nødt til å slå dem på hjemmebane for å henge med i Eliteserien. Nå er det på tide med en kamp hvor både det defensive og det offensive spillet vårt fungerer. Spillerne og de på tribunen fortjener det. Det skal bli moro med årets første hjemmeseier mot Start, avslutter Erland Johnsen.