– Vi må holde distansen helt ut!

– Hvordan føles det egentlig nå, Amin, vi rundspilte serielederen fra Telemark og ledet med 3-1 når det var fire minutter pluss tillegg igjen?
– De scorte på tre dødballer mot oss, sier han kort og skuffet.

– Det så ut til at dere valgte å legge dere mer bakpå på slutten selv om dere vet at Odd er livsfarlige på dødballer?
– Vi fortsetter å presse på samtidig som de kommer seg rundt på kantene og pumper ballen opp mot sine store spisser foran kassa. De får ikke noe særlig målsjanser før de får cornere på slutten av kampen. Det er forskjellen på oss som lag. De er knallgode på egne dødballer mens vi er dårlige på dødballer mot. Det er vel også en vesentlig grunn til at vi får så mange uavgjorte resultater. Nå trenger vi sårt mange tre-poengere fremover. Jeg håper så inderlig at kvoten vår på poengdelinger nå er over for denne sesongen. Det er rett og slett frustrerende og veldig bittert.

 
                  Amin Askar på ett av sine raid langs venstre kanten

– Men dere visste jo det så inderlig godt fra før av at Odd alltid scorer på dødballer?
– Ja, det visste vi veldig godt. Vi snakket også om styrken til dagens motstander og være fokusert ved dødballer imot.

– Dere spilte årsbeste. Kanskje en av MFKs beste kamper på mange år. Dere kunne faktisk kapret 3. plassen hvis Start vinner borte mot Notodden søndag. Det skal ikke så mye til i en jevn Adeccoliga?
– Vi beviser tydelig at vi er inne i en god trend siden vi løper mye og har ballen mye i en kamp der alle lagdeler fungerte uvanlig godt som team. Dette kom etter tre gode omganger mot Start, som igjen viser at vi har den velkjente høstformen inne i spillergruppen, avslutter Amin Askar som nå ser frem til oppgjøret borte mot Bryne på Jæren. Er lag som MFK de siste årene har hatt et godt tak på. Vi gleder oss!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design