Vi lanserer våre nye websider!

Webmaster Klaus Hansen (bildet) kan fortelle at våre lesere også vil merke at vi nå har flyttet over på en moderne publiseringsplattform. – Spesielt håndtering og bruk av bilder er ekstremt mye enklere nå, noe vi håper man vil legge merke til framover.


Klaus retter også en takk til vår samarbeidspartner Vianett. – Ved bytte av publiseringsløsning er det ingen selvfølge å få med seg alt innhold fra den gamle. Men som man vil se ligger alt innhold fortsatt der man har vært vant til å finne det – inkludert et nyhetsarkiv tilbake til 2000. Her har gutta på Vianett gjort en kjempejobb – i tillegg til at de har gitt oss solid hjelp på designet, sier Klaus.


Vi kan også love at sesongen vil by på nytt og spennende innhold på sidene. Allerede nå kan vi presentere en nyhet mange har ventet på; nemlig videoklipp fra store øyeblikk i klubbens historie. I tillegg vil vi gjøre informasjonen på sidene enda lettere tilgjengelig: Abonnement via RSS-feed (som gjør at man f.eks kan få nye nyheter som e-postmeldinger) og en variant av sidene spesialtilpasset for å leses på mobiltelefon er noe av det vi vil by på, avslutter en oppglødd Klaus Hansen.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design