– Vi kontrollerer det meste

Av Bjørn-Christian Roksvåg


Geir Bakke var naturlig nok langt mer fornøyd med kampen mot Sandefjord enn oppgjøret for en uke siden mot Hødd.
– Vi kommer dårlig i gang, men jeg synes vi takler veldig bra at de scorer først. Etter hvert så tar vi over kampen og får det i vår favør. Jeg synes vi leder fullt fortjent 2 – 1 til pause. I andre omgang synes jeg vi kontrollerer fra a til å. Vi slipper dem litte gran til på noen dødballer og er noe rufsete innimellom. Hadde vi vært mer effektive og heldigere med spretten på ballen, tror jeg nok vi hadde vunnet med et par tre mål til.

Neste kamp er mot borte mot Sogndal, som Moss har slitt med.
– Det kommer til å bli en jevn og tett kamp, det føler jeg meg overbevist om. Vi må vi bare sørge for at vi er der vi skal være. Får marginene på vår side og i vår retning er det fullt mulig å vinne på Fosshaugane Campus.

Om Kenneth Kvalheim har åpnet sin målkonto har Bakke følgende å si:
– Ja han er i gang. Det er ikke noe å lure på, smiler han lurt.


Tommy Edvardsen var en meget fornøyd herremann etter kampen.
– Ja så klart jeg er fornøyd med seier i dag! Det skulle bare mangle!

Han forklarer hva han tenkte når «guttane» i blått gikk i ledelsen.
– Jeg tenkte ikke så mye. Det var tidlig i kampen. Vi hadde jo fortsatt tid til å spille vårt spill, og det viste vi jo. Sterkt å komme tilbake såpass.

Om neste kamp har han følgende å si:
– Det kommer til å bli en tøff kamp. Sogndal er vanskelige å slå på Fossehaugane, men vi skal kline til vi. Selv om det er en lang sesong igjen, så skal vi gjøre vårt.