– Vi har trua på denne sesongen!

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Branimir Poljac
Ble kampen sånn som dere hadde regnet med på forhånd?
Nei, kan ikke si det. Men første omgang er vi litt skuffet over. Vi ble tatt litt på senga der. Men i andre omgang får vi bevist at vi er et veldig bra lag som spiller ut Odd Grenland i perioder. Det skal vi være veldig godt fornøyd med. Men vi er et lag som skal og vil kjempe i toppen denne sesongen. Det er jeg helt sikker på at vi skal klare.

Hvordan vil du beskrive kampen for din egen del?
Jeg jobber jo hardt, og sånn rimelig fornøyd med egen innsats. Men jeg funket ikke helt offensivt i dag, men det kommer det også når serien starter.

Er du selv fornøyd med dagens motstander?
Ja, det er et godt lag som vinner mange dueller og scorer mange mål. Spesielt han svære spissen Kovacs bør vi heretter passe ekstra godt på.

Er du selv enig i at resultatet 4-3 til Odd Grenland er rettferdig utifra MFK sitt spill i andre omgang?
Når vi får utlignet til 3-3 ut i andre omgang så synes jeg faktisk at vi har spillet i kampen, men så scorer de på slutten og går opp til 4-3. Vi burde ihvertfall klart å holde på uavgjort resultat, det mener jeg at vi hadde fullt fortjent, avslutter Branimir Poljac.

Kenneth Kvalheim
Din sjette nettkjenning i vinterens treningskamper, en lovende start i MFK-drakten?
Ja, det er alltid artig å score mål uansett om det er treningskamper eller serie. Det styrker selvtilliten min, det.

Ble det er grei generalprøve i dag, mot et lag som spåes som seriemester før sesongen i det hele tatt er startet?
Det gikk veldig bra i starten av kampen, men vi fikk to kjappe mål i mot. Men etter hvert så kommer vi mer og mer inn i kampen selv, også. Når vi i tillegg kommer tilbake med 3-3, så er vi uten tvil det beste laget. Skulle egentlig hatt klart å vunnet kampen også med de sjansene som vi hadde på slutten, synes jeg. Men så får jo Odd dessverre det siste målet, og da var løpet kjørt.

Ble det som forventet en tøff kamp, synes du?
Ja, det var jo det. De spiller veldig likt som vi gjør. Det er jo nesten tippeliganivå over Odd Grenland med mange gode og kjappe spillere, så det er et godt lag.

Hvor sterk er egentlig trua på denne debut-sesongen din i Moss Fotballklubb?
Jeg har veldig trua, og føler meg sikker på at dette går veien for MFK denne sesongen. «Men vi får ta en brødskive om gangen».. er det ikke det de sier – hehe. Gleder meg også veldig til utdelingen av poeng starter om en uke. Det skal bli herlig å komme i gang for fullt igjen, mener Kenneth Kvalheim