– Vi har øyekontakt med direkte opprykk !

Jeg har en del sesonger nå servert byens MFK supportere før og etter kamper på Melløs. Som alle andre undrer jeg på noen av de taktiske disposisjonene: For det første så synes jeg litt synd på Tommy Edvardsen,som må løpe mange mil ekstra hver uke fordi han er blitt valgt som «fuss-i-alt» gutten på Melløs. Tommy er normalt veldig god på dette, men det går jo definitivt ut over tempoet, og da spesielt i hjemmematchene som skal føres på våre premisser. Og ikke minst spare nevnte Edvardsen for de ekstra mila.


Jeg lurer også på hvor det blir av kællen/kællane på bakerste stolpe. Jeg har ved flere anledninger i år registrert at det ikke er noen på bakre stolpe. Spør Steffen Iversen, Raul, Nistelrooy og ikke minst vår egen Ole J. Henriksen, hvor mange mål som blir scoret der……?


Men dette er jeg sikker på løsner i neste kamp. Med humør og innsatsvilje og ikke minst med Kråkevingen i ryggen, så BLIR det 3 poeng mot særpingane.


Opprykksplanene, stadionbygging, og ikke minst budsjettmålene har så absolutt nådd fram til mannen i gata. Optimismen er større enn på mange år. Jeg ser fram til resten av sesongen og ikke minst 2009 i Tippeligaen.


La hjertet slå!!!