– Vi har lappet grunnmuren

Av Bjørn-Christian Roksvåg


– Hvordan skal dere forberede dere til kampen mot Sogndal
– Vi skal forberede oss på den samme måten som vi gjorde til denne kampen. Vi må være disiplinerte og konsentrerte. Det er noe vi må være fra første stund til det 93. minutt! Og så må vi legge ned den samme entusiasmen, for dette kan gå veien, avslutter en målbevisst kaptein for kråkene, Fabien Vidalon.


En fornøyd Geir Bakke møtte mossfk.no etter kampen.
– Vi har blitt tryggere defensivt og blitt flinkere til å dekke rom, samt bedre som førsteforsvarer over hele linjen. Det er et «must» om man skal vinne fotballkamper at alle er på den biten. Det er noe gruppa har tatt tak i, og det skal de ha masse ros for. Dette var også min første seier mot Kongsvinger med Moss, så herlig var det smiler Geir Bakke.

– Nå har det vært et meget tett kampprogram, og nå må vi få disse kampene ut av beina. Så må vi få evaluert hva som har vært bra, analysere hvorfor vi er gode når vi er gode og hvorfor vi er dårlig når vi er dårlig. Det er INGEN snarveier i fotball og vi må jobbe knallhardt hele tiden, i hver eneste kamp. Dette var egentlig en meget jevn kamp, men vi får betalt fordi hver og en spiller med en vanvittig stor innlevelse legger ned en meget god jobb for laget. Det har egentlig vært vår grunnmur hele veien, men den begynte å slå sprekker, men som du ser nå har vi fått lappet sammen dette. En ting er sikkert, det holder ikke med to sånne kamper på rad. Vi må ha flere! Nå har vi begynt å prestere bedre og vi gleder oss til å ta i mot Sogndal hjemme, avslutter en meget positiv Geir Bakke.