– Vi gjør «juniorfeil» !

Tekst: Hege Nilsen (hege@mossfk.no)

Det var kun et spørsmål å stille etter tapet mot Ålesund…
– Hvordan føles det nå?
– Det er jo klart at å tape 0-5 på hjemmebane er ikke bra. Vi dominerer spillet i første omgang, redder straffe og holder AAFK unna. Vi produserer
ikke nok sjanser. Men så får Ålesund et mål hvor vi slett ikke er våkne, og da blir det som det blir. Vi hadde fortjent å lede til pause. Andre omgang begynner med et tidlig mål, hvor vi er ”junior” i viktige situasjoner. Da blir det mål, dessverre…
– Vi kan ikke stå og se på og vente på at sidemann skal redde oss! Vi må stå på alle sammen, og fungere bedre som et lag. I alle fall når Ålesund er så effektive.

Eller synes ”Mikkel” at Moss spilte en god kamp.
– Vi er ei fin gruppe som aldri gir opp! Laget er veldig solid. Nå er det bare å rette på et par
småting.

Startelleveren mot AAFK var en helt annen enn de tre forrige seriekampene, noe som viser at MFK har mange gode spillere og en jevn stall.
– Det å få inn Lilleng mot slutten, var et friskt pust. Han er kjapp og tøff i dueller.
Slik skal en ekte mossing spille. Vi trenger å få Vidar og Jonas tilbake i spillet igjen. De er fysiske spillere som tilfører noe spesielt i laget, mener mossekapteinen.

Til slutt tilføyer Michelsen at å tape 0-5 eller 0-1 spiller ingen rolle.
– I dag var det for enkelt for Ålesund å score, og vi følger ikke godt nok med. Spillmessig dominerte vi kampen, men det nå sånn at målene er det man vinner på… Vi står foran ei hard treningsuke, men jeg vet at vi reiser oss og kommer sterkere tilbake allerede mot Sogndal på lørdag!

Steffen Nystrøm var tilbake etter skade i kampen mot Ålesund, og forteller mossfk at det var deilig å komme i gang igjen.
– Vi er helt klart best i første omgang, og etter AAFKs straffebom tar vi helt over spillet. Vi har
mange frispark og dødball-situasjoner, men vi bommer dessverre. Det er selvfølgelig kjipt å tape, men sånn er fotball, og vi kommer oss videre, sier en optimistisk Steffen!