Vi er klare til å ta imot gjestene fra Bodø

Tekst og foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Steffen Nystrøm

Føler du selv at det har begynt å løsne nå?
– Ja, noe er på gang føler jeg faktisk. Det er alltid bra å score mål, jeg har hatt tre kamper på rad nå som jeg har hatt en stigende formkurve den rette veien.

Hvordan ser du selv på kampen mot Bodø/Glimt på søndag?
– Vi vet at vi møter et topplag som for tiden ligger på 3. plassen, kun 5. poeng foran oss på tabellen. Det blir helt sikkert tøft, men vi må bare sørge for å spille vårt eget spill som vi har gjort i de to siste kampene, der det ble storseier mot både Strømsgodset og Bryne.

Hvordan har denne ukens treningsøkter hvert med tanke på denne uvanlige sommerheten som for tiden herjer i landsdelen?
– Det har gått bra med tanke på denne varmen, vi har redusert fra to til en treningsøkt pr dag. Gutta har vært i strålende humør og vi har lagt bak oss bra forberedelser til denne kampen, avslutter Steffen Nystrøm.

Amin Askar

Hvordan føler du at det har gått med laget for tiden?
– Vi har hatt flyt og full uttelling i to kamper nå, noe som jeg håper vil fortsette fremover. Nå er det virkelig noe på gang her i klubben og selvfølgelig på a-laget. Ser heller ikke bortfra at Moss også i år kan bli et lag i skikkelig høstform.

Hva med kampen på søndag mot Bodøværingene, er trua på seier tilstede?
– Ja absolutt, alt ligger til rette for en god kamp på søndag. De kan også være revansjesugne på seier etter ydmykelsen i cupkampen mot Viking, da de måtte gå av banen med 5-0 tap. Men de kan jo også være reduserte etter å ha mistet
Sakariassen og kapteinen sin som har blitt Bryne spillere, forteller Amin Askar til mossfk.no i ettermiddag.

Alexander Forsberg

Er du fornøyd så langt med sesongen?
– Ja spesielt nå i det siste, vi hadde jo høyere ambisjoner enn dette før sesongen startet. Men nå ser det heldigvis ut til at det har løsnet for oss i riktig retning. Moss Fotballklubb er en utrolig fin klubb og kan fort bli et av høstens store formlag føler jeg.

Hva skal til for å slå Bodø/glimt på søndag?
– Jobbe hardt og være fullt konsentrerte i samtlige 90 minutter pluss tillegg, føre vårt eget spill som i de siste kampene blant annet. Jeg håper også at vi fortsetter å score mange mål fremover og selvfølgelig minst baklengs deretter. «MO» og Nystrøm er heldigvis i storform for tiden, så der er skuddfoten i ferd med å bli fininnstilt, avslutter «Alex»