– Vi er ett poeng nærmere kvalik

Tekst/foto: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Jon-André Fredriksen – skuffet over å bli vraket

Hva tenkte du i det øyeblikket da du fikk beskjeden i går at du starter kampen på benken, alle så jo at det ble mere fart i angrepet når du kom innpå etter pausen?
Jeg var selvfølgelig veldig skuffet over å ikke starte kampen i dag, men det var viktig å være positiv å tenke fremover. Jeg regner med at jeg starter neste kamp borte mot Mandalskameratene, der har vi jo alltid gjort det brukbart.

Du fikk knalltreff på frisparket som endte i mål, samt et viktig poeng for Moss. Hva tenkte du i det øyeblikket?
Jeg var rimelig sikker på at vi skulle klare å snu kampen da det sto 1-1, men vi klarte det dessverre ikke denne gangen. Det er sånn kampene kan være noen ganger, men vi får med oss et poeng fra en middels kamp.

Nå er det tre poeng opp til kvalikplassen, det kunne i beste fall kun vært ett poeng. Hvordan føles det nå?
Jeg synes ikke at vi skal tenke så mye på poengene opp dit nå. Vi bør konsentrere oss om oss selv nå. Det blir vanskelige kamper nå utover høsten uansett hvem vi møter, og vi må jo være hundre prosent konsentrerte for å vinne dem. I dag var vi ikke helt på topp. Derfor ble det kun ett poeng i denne kampen. Men neste helg venter MK på bortebane. Det kan bli en like vanskelig kamp det, avslutter Fredriksen.

Tommy Edvardsen – vanskelig å beregne

Det ble tungt utpå der i dag, var det vinden som var vanskelig å takle?
Det var tungt i dag ja, men det går ikke an å gjøre noe med den vinden. Det er ikke mulig å beregne noe som helst der ute i dag. Det skulle jo liksom være enklere å spille i medvind, men tydeligvis ikke i dag. Vi klarte vel å takle forholdene like bra begge lag, synes jeg.

Frisparkene dine var ikke helt presise som de vanligvis er?
Nei, de var ikke det. I sterk motvind går ballen til himmels noen ganger, dessverre.

Er du litt skuffet over at det kun ble ett poeng her i dag?
Ja, vi går jo alltid for tre poeng på hjemmebane. Men ser vi positivt på det, så har vi kommet ett poeng nærmere Bodø Glimt, og da kan alt skje, avslutter en optimistisk Edvardsen.