– Vi burde scoret flere


Av: Daniel Thømt / Sebastian Mikalsen


 


Vi hadde mange sjanser i løpet av kampen og burde scoret flere. Vi tar med oss ett poeng, som er for dårlig i en kamp som denne, sier målscorer Hallvard Simonsen.


 


Moss lå under 0-1 til pause etter en tamme 45 minutter. I andre omgang løftet laget seg og utlignet 2 minutter før slutt. Moss styrte i sluttminuttene og kunne fort gått av med en seier. Ifølge Fabien Vidalon var Moss det førende laget og burde vunnet kampen.


 – Jeg føler vi er det beste laget hele veien. Vi produserer flest sjanser, dobbelt så mange som SIF, så jeg føler vi mister 2 poeng i dag, oppsumerer Vidalon.


 


Banens beste drømmer om Tippeligaen


Fabien ble kåret til banens beste av Kråkevingen. Selv syntes han innsatsen var midt på tre.


 – Det var en grei kamp fra min side. Det er lenge siden jeg har spilt defensiv midtbane så det var veldig uvant for meg. Jeg har vært skadet lenge så det krevde mye å ta over en såpass ansvarsfull posisjon, ettersom jeg spilte midtstopper i forrige kamp, sier han og forteller om fremtiden:


 – På dette tidspunktet vet jeg ikke hva som skjer videre. Det foregår forhandliger med andre klubber men jeg står utenfor og er mest som en tilskuer. Jeg stortrives i Moss men hvis jeg får tilbud fra en Tippeligaklubb kommer jeg til å takke ja. Jeg er såpass gammel nå at den muligheten vil jeg ikke få flere ganger, men vi får vente å se. De to neste ukene vil bli avgjørende, avslutter franskmannen.


 


Startellever Moss: Arnold Origi, Tommy Edvardsen, Lars Martin Engedal, Krister Wemberg, Martin Thømt Jensen, Einar Kalsæg (ut 80), Lars Øvrebø, Fabien Vidalon (ut 76), Christer Jensen, John Muiruri (ut 38), Jo Sondre Aas


 


Innbyttere: Frode Larsen, Niklas Heia, Halvard Lien Simonsen (inn 76), Marius Gjestrumbakken (inn 80), Aleksander Bachke, Thomas Klaussen (inn 38)


 


Kampfakta:


Moss FK-Stavanger IF (0-1)


Sted: Melløs Stadion


Tilskuere: 1715


Hoveddommer: Trond Ivar Døvle (Svarstad IL)


Assistentdommere: Rune Kjørstad (Skrim IL), Ole Johan Lillebuen (Kongsberg IF)


Fjerdedommer: Morten Haglund (Skedsmo)


 


Mål:


0-1  Lennox Kanu (28)


1-1 Halvard Lien Simonsen (88)