Vemodig avskjed for Hovel

Av: Alvin Holm (alvin@mossfk.no)

Knut Hovel Heiaas er i rekordfart blitt Hødd-spiller. Enebakkmannen Hovel har trivdes i Østfoldbyen og ville nok gjerne blitt i klubben. Etter en prat med hovedtreneren, valgte «Hovel» å komme eventuell benkesliting og en mulig kontraktsløs tilværelse i desember – i forkjøpet. Hødd er nå hans arbeidsgiver.

– Kom det uventet på deg at du ikke fikk den tilliten du forventet fra trenerteamet?
– Det kom ikke akkurat som noe sjokk på meg. Greit nok det at jeg ikke har scoret noe særlig med mål for klubben i år, men jeg føler selv at jeg har bidratt til andre scoringer som har vært avgjørende til slutt.

– Ble konkurransen om en fast plass på laget tøffere enn forventet?
– I grunnen ikke. Plassen kjempet jeg om sammen med Jonas Krogstad og Steffen Nystrøm. Jeg startet tross alt 9 av 11 seriekamper i år, så jeg var jo i startelleveren stort sett hele tiden.

– Du har scoret et mål på 9 kamper for MFK i årets sesong kontra sju mål i fjorårssesongen. Hvordan ser du på det nå?
– Det er jo så absolutt målet å score mest mulig mål, men jeg har dessverre ikke fått uttelling på sjansene. Selv føler jeg at formen er bedre enn den var i fjor, og at jeg har tatt et steg videre sportslige sett. Jeg har også bidratt til andre ting på banen utenom det å score mål, da!

– Blir det vemodig å forlate dine lagkamerater i Moss Fotballklubb?
– Helt klart, det er veldig vemodig og forferdelig trist å forlate Moss. Uvirkelig at jeg ikke er mossespiller lenger, men det er dessverre alltid noen som må ut for at andre spillere skal komme inn, og denne gangen ble det meg.

Hovel mener miljøet innad i klubben og i spillergruppen er helt unikt.
– Moss Fotballklubb er den klart beste klubben jeg har vært i, skryter han, og sier han ikke har noe negativt å sette fingeren på. Han tror ikke på noe comeback til Moss igjen, men er ikke fremmed for å komme tilbake hvis han skulle få en henvendelse fra klubben.

mossfk.no takker Hovel for målene han har banket inn på vegne av Moss og ønsker ham lykke til på Sunnmøre!

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design